Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Boligsalgs process

  Når du skal sælge din bolig, startes en rejse fra den dag overvejelserne omkring et boligsalg går i gang. Der er mange aspekter i det, at sælge en bolig, og der er nærmest uendelige beslutninger der skal træffes, når det kommer til at skulle sælge sin bolig. Først skal du tage beslutningen om hvorvidt du vil sælge din bolig selv eller om du vil have en ejendomsmægler indover salget af din bolig. Der er mange fordele ved både at sælge boligen selv eller få hjælp en af en ejendomsmægler København.

  Selvsalg

  Hvis du ønsker at sælge din bolig selv, kræver det at du har styr på mange grundlæggende aspekter i et boligsalg. Det kræver blandt andet at du selv sørger for at indhente de rette dokumenter der skal til, udarbejde en salgsopstilling af boligen og sørge for åbent hus, så eventuelle købere kan se boligen, samt stå for forhandlingen af prisen på boligen og derefter stå for forhandlingen af købet.


  Det kræver altså mange timers arbejde at stå for sælge sin bolig selv, men der er også økonomiske fordele ved netop dette valg. Du sparer nemlig en række udgifter til en eventuel ejendomsmægler ved at sælge boligen selv. Du sparer både penge på salæret til mægleren, markedsføringen af boligen, samt gebyrer til mægleren for indhentelse af oplysninger på boligen.


  Hjælp fra en ejendomsmægler

  Der er en grund til, at det tager flere år at uddanne sig til ejendomsmægler. En af grundene er, at ejendomsmægleren bliver uddannet i at sørge for den rette prissættelse for både sælger og køber, så begge parter er tilfredse med boligsalget/boligkøbet. Den rette prissættelse er vigtig, for at boligen bliver solgt for det den er værd. Ejendomsmægleren hjælp til prissættelse af boligen kan være med til, at boligens salgstid bliver kortere, da boligen hverken bliver prissat for højt eller for lavt.

  Derudover er ejendomsmægleren ekspert i, at finde potentielle købere i deres køberkartotek, så boligen ikke står til salg for længe. Derudover er ejendomsmægleren eminent til at tale boligens sag og sørge for en god handel.

  Boligsalgets proces – der er tre faser i et bolig salg (som er listet herunder)

  -    Forberedelse – fremskaffelse af dokumenter, oprette salgsannonce og annoncering

  -    Salget – forhandlingen med købere og underskrift på salgsaftalen

  -    Overdragelse

  Det er derfor vigtigt, at sælgeren tænker sig grundigt om, hvordan man ønsker at sælge sin bolig.