Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Tips til dig der gerne vil spare penge på hussalget

  Der er ingen tvivl om, at det er utroligt dyrt at skulle sælge sin bolig. Men hvad de færreste mennesker tænker over er, at der er nogle ting, de med fordel kan gøre, såfremt de ønsker at spare penge i forbindelse med salget af deres hus. Dette kan du læse meget mere om her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for en række simple og brugbare tips til dig, der gerne vil spare penge ved dit kommende hussalg.

  Det er besværligt og tidskrævende at stå for et hussalg på egen hånd

  Der er naturligvis nogle mennesker, der selv står for salget af deres hus, hvorfor de på den måde slipper for at skulle betale salæret til en ejendomsmægler. I den forbindelse bør du dog være opmærksom på, at det vil kræve rigtig meget af dig at skulle sælge dit hus på egen hånd. Du skal selv stå for hele annonceringen, hvilket er hårdt og tidskrævende arbejde. Heldigvis er der andre poster, hvor du med fordel kan spare penge, og disse vil du nu blive præsenteret for.

  Indhent flere tilbud på ejendomsmæglere og spar penge

  Der er ingen tvivl om, at du vil få lettere ved at sælge din bolig, hvis du hyrer en kompetent ejendomsmægler med flere års erfaring. Dog er det vigtigt, at du ikke vælger den første og den bedste ejendomsmægler, du finder på markedet. I stedet bør du indhente flere tilbud fra forskellige mæglere. Endvidere kan du med fordel sørge for, at mægleren ved, at du har indhentet en række tilbud, da der således vil være større chance for, at vedkommende er villig til at tilbyde dig en fordelagtig pris.

  Som tidligere nævnt er det utroligt dyrt at sælge sit hus. Det handler derfor for dig om at spare penge der, hvor du kan, også selvom det drejer sig om en så vigtig ting som handlen med boliger. Vil du gerne lære mere om, hvordan du kan spare penge på de store udgifter i livet, kan du læse om forskellige tips og tricks på Informeo.

  Udbedre anmærkningerne i tilstandsrapporten

  Hvis du vil spare penge på salget af dit hus, bør du endvidere undersøge boligens tilstandsrapport. Det kan være, at der er en række anmærkninger i denne rapport, og er det tilfældet, kan det i de fleste tilfælde svare sig at udbedre disse anmærkninger. Ofte vil køberen bruge disse mangler i sin argumentation for, hvorfor prisen på boligen bør sænkes. I stedet vil du stå langt bedre, hvis det skulle komme til en prisforhandling, hvis du i forvejen har gjort noget ved disse anmærkninger.

  Er der dog tale om en række omfattende og meget dyre mangler på dit hus, skal du selvfølgelig vurdere, om det i sidste ende vil kunne svare sig for dig eller ej.

  Få boligen til at fremstå så præsentabelt som muligt

  I forbindelse med et hussalg skal boligen naturligvis vurderes. Inden denne vurdering bør du arbejde på at få gjort boligen mere attraktiv. Det handler nemlig om, at dit hjem fremstår så præsentabelt som overhovedet muligt. At gøre boligen mere attraktiv handler ikke nødvendigvis om at foretage en række omfattende og dyre renoveringer såsom at lægge nyt tag eller at renovere køkkenet fuldstændigt. Selv de mindste projekter kan gøre den helt store forskel, og det handler blandt andet om, at rummene skal fremstå rummelige og lyse. Derfor kan det i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt at slibe gulvene eller at male væggene.

  Endvidere bør du sikre, at din bolig fremstår velholdt og ryddelig. Det giver nemlig de potentielle købere et bedre førstehåndsindtryk, hvis græsplænen er nyslået, og hjemmet dufter rent. Det vil også være til din fordel, når der skal tages billeder af hjemmet til diverse annoncer.