Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Sådan finder du den bedste ejendosmægler

  At sælge sin bolig er en stor beslutning – både økonomisk og følelsesmæssigt. Hele ens base rives op, og det er snart tid til at skabe et nyt liv i et andet hjem. Derudover har det stor betydning for fremtidens økonomi, og derfor er det afgørende, hvad din bolig sælges for. For at sælge boligen til den bedste pris kræver det ofte en god sælger i form af en god ejendomsmægler.

  Men hvordan afgør man en god ejendomsmægler? Det kan du læse mere om her på siden, således du har mulighed for at vælge den rigtige ejendomsmægler til netop at sælge din bolig.

  Hvem sælger mest?

  En god indikator for en ejendomsmæglers kompetencer er ved at se på vedkommendes salgstal. Har personen solgt mange huse? Hvor mange huse er solgt gennem det seneste år? Måske ejendomsmægleren solgte en masse boliger for seks år siden, men slagstallene er noget sløje i dag. Dette kan måske være et tegn på, at vedkommende ikke har kunnet følge med tidens tendenser.

  Husk dog at salgstal ikke er alt. Nyere uddannet ejendomsmæglere har af gode grunde ikke mange salgstal med i bagagen, men de kan derimod have ny faglig viden, som erfarne ejendomsmæglere ikke besidder.

  Hvem sælger hurtigst?

  Det kan godt være, du får den helt rigtige pris for boligen – men at du først får det om to år. En ejendomsmægler generelle liggetider på ejendomme er værd at tage et kig på, især hvis du har et ønske om at sælge boligen hurtigt. Faktisk kan du være i en situation, hvor behovet for et hurtigt salg opvejer behovet for at gå en høj pris for boligen. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med skilsmisser, dødsbo eller hurtig overtagelse af ny bolig.

  Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ønsker at vælge en ejendomsmægler, der er hurtig på aftrækkeren – eller om du hellere vil vente på den helt rigtige køber, der har mulighed for at matche din boligs pris.

  Hvem sælger med mindst afslag?

  Et fjerde godt pejlemærke for gode ejendomsmæglere er ved at sammenligne deres salg med prisafslag. Det nytter ikke noget blot at sælge mange huse på hurtig tid, hvis alle boligerne sælges med et forholdsvis stort prisafslag. Er du i en situation, hvor du har tid til at vente på den rigtige pris, vil den bedste ejendomsmægler for dig uden tvivl være en mægler, der sælger med mindst afslag. Herved opnår du en større økonomisk fordel.

  Har en ejendomsmægler en del afslag i deres historik, betyder det dog slet ikke, at du ikke bør vælge ejendomsmægleren. Der spiller utrolig mange faktorer ind, når det kommer til salg af bolig, og derfor kan det i mange tilfælde være en nødvendighed at gå ned i pris, hvis boligen ønskes solgt i en relativ god tidshorisont.

  Læs andres anbefalinger

  Den sidste måde at finde den bedste ejendomsmægler på er ved at læse andres bedømmelser og anbefalinger. Tidligere kunder er de bedste kritikere, da de har haft ejendomsmægleren helt inde på livet selv i deres færd med at sælge bolig.

  Læg også mærke til, hvad de enkelte anmeldelser lægger vægt på og gør op med dig selv, hvad du forventer af netop din ejendomsmægler. Meget personlig kontakt? Hurtigt salg? Professionel distance? Dette kan ligeledes være en god måde at vælge ejendomsmægler på. Har du brug for flere tips til dit boligsalg, kan du læse mere på Vokatus.