Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Ejendomsmægler

  Skal du til at sælge din bolig eller er nysgerrig omkring, hvor meget du vil kunne få for ejendommen er det en ejendomsmægler du skal tage kontakt til.


  Ved boligsalg skal du have en hel række dokumenter klar. Ejendomsmægleren kan blandt andet hjælpe dig med, at anskaffe disse dokumenter, som tilstandsrapporten, servitutter og deklarationer, skøde, lokalplaner mv., der er nødvendige ved et boligsalg.


  Dokumenter kan være skrevet i et teknisk sprog, der kan gøre det svært at afkode dem, hvilket ejendomsmægleren også kan hjælpe med.


  Da ejendomsmæglere er specialiseret i boligsalg har de typisk en hel del erfaring med både salg, markedsføring, prissætning mv. af boligen, hvilket gør dem til den perfekte allierede ved et boligsalg.

  Hvorfor en ejendomsmægler?

  Ejendomsmægleren vil først og fremmest vejlede og rådgive sælgeren gennem hele salgsprocessen. Dette kan indebære, hvilke forbedringer og renoveringer der kan gøres ved ejendommen, hvilket kan øge chancerne for et salg.


  Ejendomsmægleren er bekendt med markedet og ved nøjagtig hvad de forskellige forhold vil betyde for prisen. Derudover er mægleren også bekendt med de nyeste trends inden for boligverden.  


  Mægleren kan, hvis det ønskes af sælger, stå for fremvisningen af boligen. Mægleren har øje for, hvad købere typisk ser mest efter, og kan samtidig afkode hvilke ønsker køberen vægter højest. Således vil mægleren fokusere på forskellige dele af ejendommen, som vil tilfredsstille køberen. Fremvisning er typisk et tilvalg, da man som sælger kan stå for fremvisning på egen hånd, dette vil formindske mæglerens salær markant, dog er det en god idé, at kontakte en rådgiver først.


  Boligvurdering udføres i langt de flest tilfælde af en ejendomsmægler. Vi anbefaler ikke at man går med den højeste vurdering, men den vurdering der er bedst passende. Hertil anbefaler vi, at man får sin bolig vurderet af flere ejendomsmæglere, gerne fra forskellige firmaer, da ejendomsmæglere prissætter boligen forskelligt.


  Derudover anbefaler vi, at man kontakter flere ejendomsmæglere før man vælger én, så man finder den mægler der er på lige fod med en selv. Ejendomsmæglere er forskellige og ved at kontakte flere har du mulighed for at drøfte dine forventninger til salget og høre hvorvidt mægleren har samme forventninger til boligsalget.