Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 •  

  Skal du have solgt din bolig?

  Hvis du går rundt med en lille drøm om at få solgt din nuværende bolig til fordel for en ny og endnu skønnere, så skal du have fat i den rigtig ejendomsmægler. Den rigtige ejendomsmægler kan lave en god ejendomsvurdering, så din bolig bliver solgt til den rette pris uden for lang liggetid.

   

  6 gode råd til hvordan du kan forbedre din ejendomsvurdering
  I nedenstående kan du få 6 gode råd til hvordan du kan shine din bolig op, så du får den rigtige ejendomsvurdering, hvilket kan hjælpe dit boligsalg gevaldigt.

   

  Ryd op og gør rent

  Først og fremmest er det vigtig, at du får ryddet op i boligen. Væk med legetøjet på gulvet og papirerne på køkkenbordet. Fjern alt overskydende nips, da det kan være med til at skabe rod i boligen. Jo mere enkel og ren boligen fremstår, jo bedre er det. Herefter er det selvfølgelig vigtigt, at du får gjort hele hytten ren, både inde og ude. Ingen vil købe et hus der er beskidt. 

   

  Små reparationer

  Hvis du har en revne i loftet eller et hul i væggen, er det en god ide, at sørge for at få fixet det. De små skader og reparationer i boligen kan give den et ekstra nøk opad på prisen, og jo mindre køber skal lave i sidste ende jo bedre. Så sørg for at få lappet diverse huller og revner. Hvide vægge giver en følelse af nyt og renlighed. Derfor er det en rigtig god ide at male væggene hvide inden huset skal sælges igen.

   

  Solen skinner og luft ud

  Hvis solen skinner udenfor så sørg for at få den ind i stuen også. Rul alle gardinerne op og puds vinduerne, så solens stråler rammer lige midt i stuen. Både når en ejendomsmægler og en potentiel køber kommer forbi, skal de vurdere huset, og hvis vinduerne er pudset og solen skinner ind, er det helt sikkert et plus i bogen. I samme ombæring er det en god ide, at få luftet ud og lavet gennemtræk i boligen, så alle lugtene kommer ud. Det er ikke fedt at skulle inspicere en bolig der lugter af gårsdagens aftensmad, så sørg for at få luftet ordentligt ud i boligen.

   

  Friske blomster indenfor og udenfor

  Hvis du har en have tilknyttet boligen skal den selvfølgelig også være ren og fin. Slå græsset, klip hækken til og fjern alle de nedfaldne blade og kviste fra græsplænen. Få ryddet op på terrassen og gør den indbydende til gæster. Klip enten nogle blomster til i haven og stil dem indenfor eller køb en buket eller to dagen før huset skal vurderes. Friske blomster og planter giver nemlig et godt og sundt billede af boligen.

   

  God stemning

  Sidst men ikke mindst, så sørg for at der er god stemning når ejendomsmægler kommer på besøg. Sæt kaffe over, så der er kaffe på kanden til den hårdtarbejdende ejendomsmægler og vær åben omkring det han eller hun har af kommentarer og bemærkninger, for det kan hjælpe dig i sidste ende.