Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Ejendomsmægler Priser

  Hvis du skal til at sælge dine bolig eller har planer om det i fremtiden, så skal du være opmærksom på de omkostninger der er ved et boligsalg. Den største omkostning er højst sandsynligt ejendomsmægleren, der vil stå for salget af din bolig, men hvad er prisen på en ejendomsmæglere?

  Mæglersalær

  Mæglerens salær, eller ejendomsmægleren pris, er i bund og grund den mængde penge mægleren for i udbytte for salget af ejendommen. Ejendomsmægleren vil stå for alt der har med handlen at gøre, det vil sige, alt fra at hente og gennemgå alle dokumenter, finde potentielle købere, til markedsføringen og fremvisning af ejendommen.


  Vælger du at lade ejendomsmægleren stå for hele salgsprocessen vil gennemsnitsprisen lyde på cirka 100.000 kroner eller et sted mellem 1 - 6% af hele salgsbeløbet. Dette varierer fra mægler til mægler, og hvor i landet du befinder dig, da mæglersalæret kan tilpasses til lokalområdet.


  Det er muligt at kunne få rabat på salæret, hvis din ejendom er særlig attraktiv. Det betyder, hvis din ejendom ligger i et attraktivt kvarter eller er i en god tilstand. Dette vil øge konkurrencen mellem ejendomsmæglerne om, at stå for netop salget af din ejendom. Økonomisk set vil det betyde for dig, at du kan få prisen ned til mellem 50.000 - 80.000 kroner.

  Kan man få det billigere end 100.000 kroner?

  Det korte svar, ja, men det kræver en indsats fra sælgers side. 100.000 kroner er for de fleste en stor mængde penge, derfor er det muligt, at lade ejendommægleren stå for det administrative arbejde, mens man selv står for fremvisningen af boligen. Således er det muligt at spare et sted mellem 20.000 - 35.000 kroner i mæglersalær.


  Hvis du på forhånd har fundet en køber er der endnu flere penge at spare. Dette forekommer typisk, hvis man sælger til sine børn eller bekendte. I sådanne tilfælde kan man spare helt op til 75% på ejendomsmæglerens salær.