Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Boligsalg på Amager - sådan sælger du boligen hurtigere

  Boligsalg er for de fleste en stor og gennemtænkt beslutning. Uanset om du sælger boligen på grund af familieforøgelse, ønsker om en større ejendom mv., er det aldrig en let beslutning, at sælge den bolig man har kaldt sit hjem.


  De mange beslutninger der følger med ved et boligsalg gør det heller ikke lettere at flytte.

  Skal du hyre en ejendomsmægler eller prøve chancerne med et selvsalg?


  Vælger du en ejendomsmægler; skal du så selv stå for fremvisningen eller lade mægleren om dette? Er den udførte boligvurdering tilstrækkelig eller skal du kontakte flere ejendomsmæglere? Skal du vælge den højeste pris der bliver foreslået eller skal du vælge den ejendomsmægler du har bedst kemi med?


  Vælger du selvsalg, hvor skal markedsføringen finde sted? Er dine billeder og beskrivelse af ejendommen god nok til at tiltrække potentielle købere? Hvordan skal du fremskaffe alle de relevante dokumenter som tilstandsrapport, el-installationsrapporten, energimærket mv.? Hvor finder du overhovedet plantegningen?


  Uanset hvilken beslutning du vælger vil der altid være en masse spørgsmål.

  1. Oprydning

  De åbenlyse steder kan være nogle af de første steder man starter ved åbent hus. Værelserne, loftet, skuret og kælderen er typiske steder der altid kan bruge en ekstra hånd. Her har potentielle købere mulighed for, at se hvor meget huset egentlig rummer.


  Er huset børnevenligt bør børneværelserne især være ryddet ekstra godt op. Opbevaring kan disse dage gøres i særdeleshed kreativt, så har du en smart måde at gemme legetøjet væk på, så tøv ikke med at vise dette frem.


  Skal du have hjælp til din boligvurdering, så hop ind på maeglerinfo.dk nu.

  2. Belysning

  Belysning er et nøgleord i bolighandel. Store vinduer indtil enten stuen eller køkkenet bør være rengjort, og hvis du har gardiner eller persienner, kan disse trækkes fra, eller fjernes helt. Naturlig sollys er typisk den bedste form for belysning.


  Derudover kan det være, at nogle af værelserne kræver til maling og en kærlig hånd, så tøv ikke med at få dette gjort. Har du vægge malet med mørke nuancer, så overvej en lysere farve, da dette kan lyse værelset ekstra godt op.

  3. Luft ud

  Luft ud i hjemmet, især hvis der lugter af cigaretter eller madlugt! Det er ikke alle der synes godt om lugten af cigaretrøg eller stærkt krydret mad. Det er specielt i køkkenalrummet der kan lugte, så sørg for at lufte godt ud i dette områder.


  Er lugten svær at komme af med, er der forskellige muligheder for dette, uanset hvilken metode du vælger, så prøv med en neutral duft.

  4. Tilstandsrapport

  Har du fået styr på ovenstående, er der andre projekter du kan beskæftige dig med. Et af dem er, at arbejde ud fra tilstandsrapporten. Dette kan være vanskeligt, men hvis der står 1-2 punkter mindre i rapporten, så kan det øge chancerne for et salg, og muligvis en stigning i pris.


  Det vil spare køber for en hovedpine eller to, der i forvejen har masser at se til ved huskøbet, som udarbejdelse af skøde, prisforhandling, kontakt til boligadvokat mv.

  Få hjælp til boligsalget hos en ejendomsmægler

  Vælger du at gå med en ejendomsmægler er der mange fordele ved dette især, når det omhandler boligsalg, hvor mægleren har sin ekspertise. En ejendomsmægler vil

  sørge for:

  • Markedsføringen af boligen, så den når ud til de rette købere

  • Køberkartotek - Hvor en række købere er klar fra starten af boligsalget

  • Skaffer alle de relevante dokumenter

  • Sørger for åbent hus arrangementer for potentielle købere

  • Rådgiver og vejleder dig igennem hele salgsfasen


  Ejendomsmæglere på Amager kan hjælpe dig uanset om du køber bolig på Islands Brygge, Amagerbrogade, eller på Christianshavn.