Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Sådan gør du boligen klar til salg

  Benyt denne tjekliste til at gøre din bolig klar til at blive solgt til højeste pris. Start med dette inden du kontakter en ejendomsmægler - husk at mæglerens besøg er ligeså vigtigt som de efterfølgende køberes besøg. For at ejendomsmægler skal gå ud med en høj udbudspris og efterfølgende lægger en indsats i, at forhandle en god pris hjem, kræver det at han/hun tror på det! Derfor er boligvurderingen meget vigtig for et godt boligsalg.

  Ryd op i boligen

  Vasketøjet skal af vejen, sørg for at køkkenet står pænt og, at børneværelserne er ryddet fint op. Alle disse ting bidrager til et godt førstehåndsindtryk.

  Hold indretningen simpel

  Sørg for at møblerne ikke står alt for tæt - og fjern de fleste pyntegenstande. De fleste boligkøbere foretrækker at se et simpelt indrette hjem, der gør det nemt at visualisere egen boligdrømme. Det virker afskrækkende med et hjem, der er fyldt med møbler og pynt, hvor det er svært at at fornemme hvordan rummene tager sig ud.

  Ingen farvede vægge

  Det kan være trendy med en eller flere vægge i farver anden en dhvid, men det hjælper ikke når boligen skal sælges. Igen handler det om, at man skal vise en ramme som boligkøber kan fyld eud med egen boligdrømme. Her kan farvede vægge virke forstyrrende. Sørg for, at have malet væggene hvide inden du inviterer ejendomsmæglerne på besøg.

  Rengøring og nypudsede vinduer

  Sørg for at gjort godt rent alle steder i boligen, herunder køkkener og toiletter. Det sælger bare bedre at der lugter af rengøringsmidler på toilettet fremfor andre mere ubehagelige lugte. Vinduerne skal være nypudsede så lyset udefra kan komme uhindret ind, og man kan nyde udsigten.

  Solen skal ind

  Sørg at rulle persienner op og trække gardinerne fra. Du kan overveje helt at fjerne dem ifb med fremvisnignen. Det er meget vigtigt med et indtryk af, at lyset kommer godt ind i din bolig, og fjernede gardiner kan virkelig gøre en forskel her.

  Friske planter og blomster

  Nye friske planter og blomster kan give boligen et løft - slå et smut forbi dit lokale gartneri/havecenter og hent nogle fine planter til boligen.

  Småreparationer

  Sørg for at dryppende vandhaner, knirkende døre og huller i gulve/væge alle er udbedret. Små fejl og mangler vidrager til et negativt indtryk af din bolig, og det er typisk en smal sag at få udbedret.

  Åbne døre

  Boligen fremstår større og mere rummelig, hvis du lader dørene indenfor stå åbne. 

  Trægulve? - vis dem frem

  Har du lagt gulvtæpper på dine trægulve, så kan du roligt fjerne tæpperne ifb fremvisningen. Selv let slidte trægulve kommer bedre til sin ret uden et gulvtæppe.

  Mal stakittet & ryd op i haven

  Frisk maling på stakittet og fint ryddet have, med friskklippet plæne giver et godt indtryk. Det hele tæller, lige fra ejendomsægleren og/eller køberen træder ind på din grund. En rodet have og slidte stakitter giver et dårligt indtryk fra starten.