Når ejendomsmæglerne ved, at de er i konkurrence med 2 andre, får du bedste boligvurdering og laveste mæglersalær!

 • 1 Hent 3 boligvurderinger
  Hent 3 boligvurderinger fra lokale mæglere - der kan være stor forskel!
 • 2 Vælg den bedste ejendomsmægler
  Vælg den mægler med mest erfaring, bedst lokalkendskab - og hvor kvalitet og pris hænger bedst sammen.
 • Billig ejendomsmægler

  Ejendomsmægleren behøver nødvendigvis ikke at koste alverdens penge, du kan sagtens finde en billig ejendomsmægler. Lås dig ikke fast til den første mægler du får, vælg selv den du har bedst kemi med.


  Uanset hvilken situation du står i og type af bolig, kan en ejendomsmægler altid være behjælpelig, med gode råd og trofast vejledning, så som boligvurdering, hvordan du gør boligen mere attraktiv for potentielle købere samt salgsklar, og hvilke forventninger du kan have til boligsalget.


  Derudover vil ejendomsmægleren også stå for markedsføringen, hvilket er klart den største fordel ved at have en ejendomsmægler, samt fremvisningen af din bolig. Typisk har ejendomsmægleren flere års erfaring, og kender til de karaktertræk ved boligen, der skiller sig mest ud, som kan overbevise køberen.


  Salgsprocessen kan være kompliceret, og for den almindelige sælger kan det være vanskeligt, at hente alle de relevante dokumenter, som tilstandsrapport, skøde, årsopgørelse over forbrugsafgifter m.v. Derfor er en ejendomsmægler velegnet til dit boligsalg.